INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

FOTO Barcelona şi-a prezentat cel de-al treilea echipament » Fanii echipei vor avea parte de o surpriză

Articol de GSP - Publicat marti, 16 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 16 septembrie 2014 16:12

Catalanii vor evolua într-un echipament galben strălucitor, după ce în sezonul trecut au ales negru pentru al treilea rînd de tricouri de joc, iar pentru  meciurile de deplasare folosesc un echipament portocaliu.

Messi şi coechipierii săi vor folosi prima dată acest echipament în meciul din Champions League, din 30 septembrie, împotriva celor de la PSG.

Oficialii Barcelonei au declarat că au ales această culoare pentru a simboliza energia echipei antrenate de Luis Enrique.

Şi vedeta echipei, Lionel Messi, şi-a prezentat ieri noile ghete ale sponsorului tehnic, pe care le va folosi în meciurile din Champions League.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close