INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

FOTO Cadou inedit primit de Leo Messi! O artistă i-a desenat o pereche de ghete speciale

FOTO: Reuters +7   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 ianuarie 2018 13:55

Argentinianul Leo Messi a primit un cadou surpriză la începutul anului: o pereche de ghete personalizate.

O artistă din Paraguay, Lili Cantero, i-a trimis starului Barcelonei o pereche de ghete Adidas, special făcute pentru el. Ghetele sunt pictate manual cu numele fiilor și al soției lui Messi, dar și cu momente din viața atacantului. În plus, o gheată este în culorile Barcelonei, iar cealaltă are culorile Argentinei.

"Aceste ghete au fost trimsie din atelierul meu până în Barcelona ca un cadou pentru jucător. Sunt pictate în totalitate de mână. Ghetele sunt inspirate din viața lui Messi, povestind cu imagini istoria lui și cum a muncit dur ca să ajungă în vârf", a declarat Lili Cantero.

666

messi

clipboard02

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează