INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

FOTO Cel mai curtat fotbalist al ultimelor două sezoane din Premier League și-a anunțat retragerea la doar 27 de ani

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 martie 2018 13:17

Riyad Mahrez (27 de ani) și-a anunțat retragerea din fotbal printr-o postare pe pagina personală de facebook. 

Riyad  Mahrez, votat de jucătorii din Premier League MVP în sezonul 2015-2016, când Leicester a câștigat titlul de campioană în Premier League, ar fi ajuns la această soluție extremă din cauza unor probleme medicale.

Presa din Anglia susține că ar putea fi vorba despre un atac cibernetic. SkySport susține că ar fi fost victima unor hackeri și că pagina sa de facebook ar fi fost spartă.

"După consultații amănunțite cu mai mulți doctori, am decis să mă îndepărtez de fotbal. Cariera mea de fotbalist a ajuns la final și aș vrea să spun câteva cuvinte.

Vreau să vă mulțumesc tuturor din acest oraș pentru bunătatea și sprijinul pe care l-ați arătat. Veți rămâne pentru totdeauna în inima mea", a scris Mahrez pe pagina de Facebook.

curtat de toți granzii

Riyad Mahrez a fost eroul unei adevărate telenovele în pauza de iarnă. Algerianul a amenințat conducerea lui Leicester că nu se va mai prezenta la antrenamentele formației dacă îi vor bloca transferul la Manchester City. Vezi detaliile poveștii AICI. 

La finalul sezonului de titlu, Mahrez a fost foarte aproape de a semna cu Arsenal, Arsene Wenger recunoscând în numereoase rânduri că este un jucător pe placul lui. Și Liverpool l-a dorit după plecarea lui Coutinho la Barcelona. 

30.000.000 de euro este cota de piață a lui Mahrez conform transfermarkt.de

10 goluri
și 10 pase decisive are Mahrez în cele 31 de partide jucate în acest sezon

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close