INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

FOTO Coletul surpriză primit de arbitrul din El Clasico de la Sergio Ramos

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 27 aprilie 2017 20:31

Arbitrul Alejandro Hernandez, cel care l-a eliminat pe Sergio Ramos în El Clasico de duminica trecută, a plecat de pe Santiago Bernabeu cu un colet primit chiar din partea fundașului spaniol.

Speculațiile au apărut imediat în presa din Spania, mai ales că madrilenii au mai procedat asemănător recent, după partida cu Villarreal din februarie, câștigată cu 3-2.

Atunci, oficialii madrilenilor au oferit arbitrilor de la acea partidă mai multe produse ale clubului, precum stilouri sau brelocuri.

Totuși, astfel de cadouri reprezintă o practică obișnuită în La Liga.

În cele din urmă, Ser Catalunya a dezvăluit că în respectivul colet primit de arbitru se afla un tricou al fundașului lui Real, semnat de mai mulți jucători ai madrilenilor, care trebuia să fie direcționat către hotelul Sands Beach, din Las Palmas.

FOTO: Reuters

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează