INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INEDIT

FOTO Imaginea săptămînii în fotbalul mondial! :D » Ce spune "fotbalistul-koala" despre gestul lui

Sursa foto: greatgoals.com
Sursa foto: greatgoals.com

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 aprilie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 01 aprilie 2015 20:36

Un meci din liga a patra spaniolă,  CD Cuarte - CD Teruel (1-3), a produs imaginea săptămînii în fotbalul mondial.
Jurnalistul spaniol Alejandro Alonso a surprins exact momentul în care, la un corner, căpitanul de 28 de ani al gazdelor, Daniel Nadales, s-a urcat pe bară pentru a respinge mingea ce se îndrepta în plasă. "Jucătorul a atins mingea, dar arbitrul a lăsat jocul să continue", a precizat ziaristul.

"Atacanţii lor erau foarte înalţi. Să sar şi să iau bara în braţe a fost primul lucru care mi-a venit în minte pentru a reuşi să mă apăr. A fost ceva spontan, nu exersez la antrenamente.

Colegii spun că a fost o nebunie. N-am ştiut că e interzis de regulament să joc mingea astfel şi că puteam să fiu chiar şi eliminat", a explicat Nadales în presa din Argentina.

Nadales evoluează ca mijlocaş şi e un fotbalist semiprofesionist, muncind în paralel ca tîmplar. Fotografia lui a devenit virală pe reţelele de socializare.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează