INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA

FOTO Cristiano Ronaldo a participat la inaugurarea propriei statui

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 decembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 21 decembrie 2014 16:24

Cristiano Ronaldo a luat parte la dezvelirea propriei statui în oraşul său natal, Funchal. Statuia a fost construită din bronz şi a fost sculptată de Ricardo Velosa. Are o înălţime de 3,40 metri, 800 kilograme şi a fost amplasată în Praca do Mar.

"Este un moment special pentru mine. Sînt foarte mîndru să am o astfel de statuie. Este o motivaţie în plus pentru a continua să cîştig trofee şi titluri", a declarat Ronaldo, conform presei franceze.

În dimineaţa acestei zile, Ronaldo a fost invitat în Parlamentul regional din Madeira unde a primit Medalia de Merit a oraşului, cea mai înaltă decoraţie a insulei.

645501-b5yeovqcqaef7hj.jpg

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează