INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INEDIT

FOTO Cu una face selfie, pe alta o ignoră » Ronaldo a avut reacții diferite față de cele mai bune jucătoare de fotbal din lume

Ronaldo e atras mai mult de Celia Sasic
Ronaldo e atras mai mult de Celia Sasic

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2016 19:05

Superstarul de la Real Madrid a avut reacții opuse la Gala ”Balonului de Aur” față de Carla Lloyd și Celia Sasic. Dacă pe prima a ignorat-o complet, în schimb cu Celia a fost foarte atent și chiar a făcut selfie-uri.

Carla a fost aleasă cea mai bună jucătoare din lume, în timp ce Celia s-a clasat pe locul 2 în ancheta FIFA, la fel ca Ronaldo. Motivul pentru care portughezul a ales să o ignore pe americancă este mai vechi, atacantul fiind nemulțumit de atacurile pe care Carla le-a lansat de-a lungul timpului către el.

Într-adevăr, pe rețelele de socializare, fotbalista a scris mai multe ironii la adresa lui Ronaldo. ”Știți cumva dacă Ronaldo s-a aflat pe teren la Real-Barcelona?”, ”Ronaldo nu se apropie deloc de nivelul lui Messi”, ”Ronaldo ar fi trebuit să aleagă alt sport, nu îl mai pot privi”, au fost doar cîteva din mesajele postate de Celia de-a lungul timpului.

Prin urmare, răceala dintre cei doi sportivi prezenți la gală nu a surprins pe nimeni.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
818601791599261
Tudor Orlandea  •  14 Ianuarie 2016, 09:17

Si ne mai intrebam de ce fotbalul feminin nu creste in popularitate... O cheama Carli Lloyd! https://en.wikipedia.org/wiki/Carli_Lloyd In afara de Becali si Reghecampf nu mai stiti alte nume? Sunteti jurnalisti, faceti-va treaba cum trebuie, chiar daca e un articol mai mult de tabloid.

dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  13 Ianuarie 2016, 19:57

adevaru' e ca fatuca o scris si prostii. "oh vai, dar nu-l mai pot privi, ah, ce ma fac? pai sa se lase el de fotbal!" :)))) ori il iubeste in secret ori il uraste pe bune. in ambele cazuri raspunsul portughezului io pus sare pe rani :)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează