INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA REGELUI

FOTO Cum au sărbătorit echipele din Liga a III-a spaniolă faptul că au picat în Cupa Regelui cu granzii Real Madrid sau Barcelona

Foto: Twitter +2   FOTO
Foto: Twitter

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 17 octombrie 2014 16:20

Union Deportiva Cornella şi Huesca au sărbătorit faptul că au picat cu Real Madrid, respectiv Barcelona, în şaisprezecimile de finală ale Cupei Regelui.
Real Madrid va juca împotriva celor de la Cornella în dublă manşă la 29 octombrie şi 3 decembrie. Deţinătoarea Ligii Campionilor va participa la Campionatul Mondial al Cluburilor în perioada 10-20 decembrie.

De partea cealaltă, Barcelona o va întîlni pe Huesca în zilele de 3 şi 17 decembrie. 
Cele două formaţii din Segunda B (Liga a III-a) au jubilat şi şi-au arătat bucuria pe reţelele de socializare.

Fotbaliştii ambelor echipe sînt atît de fericiţi că vor juca împotriva unora dintre cei mai buni fotbalişti ai Europei încît nu s-au sfiit să se urce pe mese şi să-şi arate bucuria care i-a cuprins odată cu tragerea la sorţi a "şaisprezecimilor".


Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează