INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

FOTO » Dacă joci la Oxford, semnezi contractele la fast-food » Sau într-o grădină, pe un scaun de camping!

foto: twitter
foto: twitter

Articol de - Publicat sambata, 03 iunie 2017 10:33

Matt Paterson este ultimul jucător transferat de Oxford City, o echipă din National League South. Și-a dat acordul la masă, într-un restaurant McDonald's.

Nimeni nu ar fi aflat probabil că Matt Paterson a semnat pentru Oxford City. E un fotbalist necunoscut, iar noua sa echipă a terminat sezonul pe locul 14 din 22 în National League South, liga a 6-a engleză! Dar modul în care a devenit oficial jucătorul alb-albaștrilor l-a adus în prim-plan.

Clubul fondat în 1883 a anunțat ultimul transfer pe rețelele de socializare. Și a oferit publicului și o fotografie. Cu Paterson semnând contractul așezat la o masă. O masă dintr-un McDonald's! Chiar și lanțul de restaurante fast-food a dat știrea pe Twitter: "E bun în careu și deseori ridică o cupă, suntem fanii gustoasei achiziții a lui City".

Să accepți angajamentul într-un loc neobișnuit nu e o premieră la Oxford City. Înaintea lui Paterson, David Pearce semnase contractul într-o grădină. Pe un scaun de camping.

 18928176 10208902023652636 1629542152 n

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close