INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS - INTER 0-0

FOTO Derby d'Italia nedecis! Inter rămâne lider și după meciul cu Juventus, scor 0-0

Foto: Reuters +16   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 decembrie 2017 23:43

Juventus și Inter au remizat într-un meci din etapa a 16-a din Serie A, scor 0-0, la capătul unui meci cu destule ocazii de gol.

În primele minute echipa lui Spalletti a controlat jocul, însă marea ocazie de gol a avut-o "Bătrâna Doamnă" în minutul 9 prin Mandzukici, care, în prima fază șutează, mingea e respinsă de portar, iar același jucător al gazdelor reia și Miranda respinge din fața porții.

Tot Mandzukici a fost cel care a trimis în bară în prelungirile primei reprize. Deși pe final au fost introduși pe teren Dybala, la gazde, și Eder, la oaspeți, niciuna dintre cele două formații n-a reușit să marcheze golul de 3 puncte.

Inter rămâne lider după acest meci, cu 40 de puncte, la două lungimi peste urmăritoarea Napoli, care are însă un meci mai puțin. Pe locul 3 e Juventus, cu 38 de puncte.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează