INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - FC BARCELONA, SÎMBĂTĂ, ORA 23:00, DIGI SPORT ŞI LIVETEXT GSP.RO

FOTO » Duelul Real - Barça e la fel de spectaculos şi în afara terenului ;)

Cristiano Ronaldo şi Irina Shayk +7   FOTO
Cristiano Ronaldo şi Irina Shayk

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 decembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 04 decembrie 2011 12:47

Se apropie El Clasico (10 decembrie, ora 23:00, Digi Sport şi liveTEXT pe GSP.RO), mai sînt doar 6 zile, iar duelul dintre cele mai puternice formaţii spaniole nu se dă doar pe teren, între cei 22 de jucători, ci şi în afara lui, între iubitele/soţiile fotbaliştilor de la Real Madrid şi FC Barcelona.

FC Barcelona
Shakira şi Gerard Pique
În urmă cu un an, cei doi dezminţeau pe unde apucau "zvonul" că ar fi împreună. La puţin timp după, au confirmat printr-o poză încărcată pe Twitter că formează un cuplu. Sînt, fără îndoială, cei mai mediatizaţi, iar Shakira (34) s-a transformat în una dintre cele mai bune ambasadoare ale Barcelonei în lume, oriunde merge nu uită să amintească de formaţia catalană şi de dragostea pe care i-o poartă mult mai tînărului ei iubit, Gerard Pique (24 de ani).

Yolanda Cardona şi Victor Valdes
Cei doi sînt împreună de mai mulţi ani şi au deja un băieţel, Dylan, un înfocat suporter al Barcelonei. Portarul formaţiei blau-grana şi modelul columbian sînt la fel de îndrăgostiţi ca în prima zi şi au demonstrat-o recent, într-un spectaculos şi fierbinte reportaj realizat pentru o revistă.

Antonella Rocuzzo şi Lionel Messi
Amîndoi sînt din Rosario, Argentina, şi sînt împreună de foarte mult timp, dar au rămas fideli apariţiilor discrete. Tînăra de 24 de ani şi fotbalistul Barcelonei (24 de ani) se cunosc de cînd aveau 5 ani, frumoasa argentiniancă fiind bună prietenă cu vărul celui mai bun prieten al jucătorului.

Daniella Semaan şi Cesc Fabregas
În luna mai a acestui an, Cesc a pus capăt unei relaţii de 7 ani cu Carla. La scurt timp, a început să se vadă cu Daniella, o femeie cu 12 ani mai mare decît el. Iubita lui Fabregas e libaneză, divorţată şi are doi copii. În această vară, "Daily Mail" a publicat fotografii cu cei doi, surprinse la Nisa.

REAL MADRID
Cristiano Ronaldo şi Irina Shayk
Pentru mulţi, Cristiano şi Irina formează cel mai frumos cuplu. Cînd au început să se întîlnească, puţini le dădeau şanse să reziste împreună, dat fiind programul celor doi, dar mai ales pasiunea lui Cristiano pentru fotomodele. Fotbalistul Realului şi frumoasa lui iubită rusoaică au dat însă peste nas tuturor şi sînt tot mai aproape de a-şi pune pirostriile, nunta urmînd să aibă loc, cel mai probabil, vara viitoare.

Iker Casillas şi Sara Carbonero
Celebrul lor sărut după ce Spania a devenit campioană mondială a făcut înconjurul lumii şi a emoţionat totodată. A fost felul lui Iker de a-i face o declaraţie de dragoste iubitei sale, în direct, în timp ce aceasta îi lua un interviu după ce se încheiase finala cu Olanda, cîştigată cu 1-0. E pereche frumoasă, discretă, care încearcă să stea atît cît este posibil departe de obiectivul paparazzilor.

Sami Khedira şi Lena Gerkhe
Ea este supranumită "Meg Ryan" a Germaniei, pentru că seamănă cu celebra actriţă americană. Khedira şi Lena nu sînt de prea mult timp împreună, înaintea actualei iubite, jucătorul Realului a avut o relaţie cu Kathrin, despre care se spune că ar fi fost părăsită atunci cînd fotbalistul a semnat cu madrilenii pentru că ea este fană a... Barcelonei!

Xabi Alonso şi Nagore Aramburu
Una dintre cele mai elegante perechi din fotbalul spaniol. Au împreună doi copii. Soţia lui Xabi este imaginea unei cunoscute mărci de cosmetice.

sursa: Sport.es

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
luciano86
luciano86  •  04 Decembrie 2011, 22:08

"frumoasa argentiniancă fiind bună prietenă cu vărul celui mai bun prieten al jucătorului. " uai frate, wtf?! :/

neaga1900
neaga1900  •  04 Decembrie 2011, 14:15
Postat de myty77 pe 04 Decembrie 2011, 12:53

frumoasa argentiniancă fiind bună prietenă cu vărul celui mai bun prieten al jucătorului.

Aha - deci buna prietena cu varul celui mai bun prieten al jucatorului care are un frate pe care mama sa l-a facut cu un alt prieten al varului sotului..............................

forza1rapid
forza1rapid  •  04 Decembrie 2011, 14:13

Asemenea tampenii numai la asazisii ziaristi Romani poti vedea !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează