INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DRAMĂ ÎN FOTBAL

FOTO » Enke va fi înmormîntat duminică

Articol de GSP - Publicat joi, 12 noiembrie 2009 00:00

Robert Enke, portarul lui Hanovra care s-a sinucis aruncîndu-se în faţa unui tren, va fi înmormîntat sîmbătă aproape de casa sa.

Reprezentantul clubului Hanovra, Andreas Kuhnt a declarat că înainte de înmormîntarea de lîngă Neustadt va avea loc o slujbă de comemorare la stadion.

Ieri, aproape 35.000 de oameni au participat la un marş pînă la stadionul echipei. În scrisoarea sa de adio, Enke îşi cerea scuze familiei şi staff-ului echipei pentru că i-a minţit că se simţea mai bine, lucru "necesar pentru a duce la bun sfîrşit planurile sale cu sinuciderea", a spus doctorul său, Valentin Markser.

Sursă FOTO: haz.de

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
 •  12 Noiembrie 2009, 20:25

R.I.P.

 •  12 Noiembrie 2009, 19:26

sambata sau duminica..... lamuriti-ne, mocofanilor !!!!!!!!

 •  12 Noiembrie 2009, 16:01

transmite vreo televiziune romaneasca in direct inmormantarea ? :(

Vezi toate comentariile (4)
Comentează