INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

FOTO Eroul de serviciu » Gest superb al unui fotbalist al lui United, în timp ce coechipierii săi sărbătoreau golul victoriei

Foto: Reuters +4   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 august 2016 15:12

Manchester United a câștigat în prelungiri meciul cu Hull City (1-0), dar sărbătoarea fotbaliștilor antrenați de Jose Mourinho era pe cale să se transforme într-un incident neplăcut.

O doamnă a fost prinsă în meleul creat în timp ce jucătorii lui United sărbătoreau golul lui Rashford. Fanii din primele rânduri s-au îndreptat către fotbaliști, iar femeia a rămas prinsă în spatele unui panou publicitar.

Fellaini a observat-o și a sărit în ajutorul ei și i-a alertat pe oamenii de ordine pentru ca femeia să nu fie rănită.

Imaginile surprinse în timpul incidentului o arată pe aceasta în timp ce este ajutată să iasă din grupul de fani ai "diavolilor", iar mai apoi suporterii pătrund pe teren.

Manchester United s-a impus în deplasare pe Hull City cu un gol marcat de Marcus Rashford în al doilea minut de prelungire.  

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (6)
calinescupoliiasi
calinescupoliiasi  •  29 August 2016, 19:26
Postat de Viorel Chirca pe 28 August 2016, 18:54

Doua comentarii absolut extremiste.....Mou nu este nici cel mai bun nici cel mai slab.....este intradevar printre antrenorii cu nume si a avut la dispozitie loturi de sute de milioane de euro.....ce a facut cu Porto intradevar a fost special....

Cred ca tu exagerezi cand sugerezi ca ar fi si el unul acolo... printre multi altii. Dar tu ai da loturi de sute de milioane unui mediocru sau unuia dintre cei mai buni? Asta cu "cel mai bun" e discutabila mereu, dar simplul fapt ca a avut pe mana asa bugete arata ca e printre cei mai buni (la modul top 3 din lume). Iar eu as indrazni sa spun ca Mourinho a facut surpriza in Champions de doua ori, nu doar cu Porto, ci si cu Inter, care desi avea lot mai puternic decat acea Porto a lui Mourinho, putini i-ar fi dat sanse reale la castigarea Ligii in acel sezon.

omidiu
omidiu  •  28 August 2016, 19:21
Postat de ovidiu_3003 pe 28 August 2016, 16:55

Mou e cel mai bun antrenor din lume ...nu are egal ...te iubim Mou ...ne faci viata mai frumoasa ...suntem onorati ca suntem contemporani cu tine,,,.

troll gsp

omidiu
omidiu  •  28 August 2016, 19:21

troll gsp

Vezi toate comentariile (6)
Comentează