INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

FOTO » Fanii Barcelonei l-au scos de la inimă pe Neymar: "Trădător căutat! Afară cu mercenarii!"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de - Publicat marti, 01 august 2017 10:40

Fanii Barcelonei au lipit afișe cu chipul brazilianului pe stâlpii din apropierea stadionului Camp Nou, protestând împotriva iminentului transfer al jucătorului blaugrana la PSG. 

Transferul lui Neymar e tot mai aproape. Canalul TV qatarian beIN Sports a anunțat, citând surse apropiate clubului catalan, că "brazilianul s-a decis să părăsească Barcelona".

Iar postul de radio francez Europe 1 susține că PSG a obținut deja autorizația pentru a-l prezenta pe atacantul paulista într-un punct important al Parisului: pe Trocadero, în fața turnului Eiffel. Exact ca Ibrahimovici, în 2012.

Chiar dacă lipsește poziția oficială a jucătorului și a impresarului (tatăl său), fanii Barcelonei l-au renegat pe Neymar. Brazilienii de la Globoesporte au descoperit, într-un reportaj realizat în capitala Catalunyei, mai multe afișe cu chipul fotbalistului sud-american lipite pe stâlpii din jurul stadionului Camp Nou. Cu mesajul: "Trădător căutat! Afară cu mercenarii din Barcelona! Vrem doar jucători care iubesc tricoul".

20597810 10209397331715028 448978620 o

Care e următorul pas al lui Ney? După 48 de ore petrecute în scop publicitar la Shanghai, qatarienii îl așteaptă la Doha, francezii direct la Paris pentru vizita medicală și semnarea contractului cu PSG. Dar Valverde, tehnicianul blaugrana, speră să-l aibă la antrenament mâine dimineață. 

UEFA va ancheta transferul

Dacă Neymar va semna cu PSG, UEFA va deschide o investigație, pentru a descoperi dacă parizienii au respectat regulile fair-play-ului financiar. "Oricum, s-ar fi făcut o anchetă, chiar și fără plângerile Ligii spaniole sau ale Barcelonei", a declarat Andrea Traverso, oficialul forului european care se ocupă de acest subiect: "Deocamdată însă, transferul nu e oficializat și nu există niciun motiv să speculăm"

222.000.000 €ar plăti PSG; clauza de reziliere a contractului lui Neymar cu Barcelona

30.000.000 €ar fi salariul anual promis de clubul parizian lui Neymar până în 2022

47%
dintre fanii Barcelonei intervievați de Mundo Deportivo îl vor pe Dybala în locul lui Neymar

60.000.000 €va primi tatăl lui Neymar dacă jucătorul se transferă la PSG; dar va pierde 26 de milioane, promise de catalani pentru prelungirea contractului, în 2016

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează