INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATLETICO MADRID

FOTO Fanii lui Atletico răspund după coregrafia realizată de fanii Realului în Liga Campionilor: "Ne e milă de voi, cum e să afișezi un banner printat de Florentino Perez?"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 mai 2017 13:59

O susținătoare a celor de la Atletico a publicat pe Twitter un mesaj prin care le răspunde fanilor lui Real Madrid, după coregrafia pe care aceștia au pregătit-o pentru meciul tur din semifinalele Ligii Campionilor.

Suporterii "Los Blancos" i-au ironizat pe fanii lui Atletico, întrebându-i cum se simt după cele două finale ale Ligii pierdute de trupa lui Simone în fața Realului, în 2014 și 2016.

Oficialii lui Atletico ar fi cerut chiar să se renunțe la coregrafie, considerând-o ofensatoare, însă UEFA nu a luat în calcul o asemenea opțiune.

Totuși, mesajul susținătoarei lui Atletico a devenit viral pe internet, fiind distribuit inclusiv de contul oficial de Twitter al echipei. 


Click pe imagine pentru a mări
Foto: AS

"Ați întrebat cum ne simțim. Ei bine, ne e milă. Milă de voi. Poate ar trebui să vă întrebați: cum este să afișezi un banner prefabricat, printat de Florentino Perez? Cum este ca, atunci când câștigi în semifinalele Ligii Campioilor, cei 4.000 de fani ai oaspeților să-i acopere pe cei 80.000 ai gazdelor?

Cum este să cânți «cum aș putea să nu te iubesc?» doar când echipa ta înscrie (pentru că în cele din urmă, doar atunci îi iubiți)? Cum este ca cel mai bun jucător din istoria voastră să vă ceară în mod constant să nu-l fluierați, ci să-l susțineți?

Acum, spuneți-mi cum este să urmărești o echipă doar pentru numărul de cupe din camera trofeelor și nu pentru emoția simplă de a-i vedea în fiecare duminică? Cum este să trăiești fără pasiune? Eu, bineînțeles, știu ce simt când văd acel banner: mândrie. Mândrie că nu vom fi niciodată ca voi. Și asta e o imensă victorie" mesajul semnat de Carla, pe Twitter

 Atletico a pierdut meciul tur de pe Santiago Bernabeu, scor 0-3, iar partida retur se va disputa miercuri, 10 mai, de la ora 21:45.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  06 Mai 2017, 16:30

Realul joaca meci de meci cu stadionul plin. Sa spui ca fanii vin doar pentru trofee e la nivel de hating.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează