INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  METROSPORT

FOTO Femei de succes » Iubitele lui Messi și Suarez fac echipă bună împreună

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 aprilie 2017 00:00

Trăiesc alături de bărbaţi de succes, dar au şi orgoliul de a face ele singure bani.

Antonella Roccuzzo, care în vară va deveni doamna Messi, şi Sofia Balbi, soţia lui Luis Suarez, au cumpărat recent o fabrică de încălţăminte, "Sarkany", în Argentina.

Iar pentru a spori vânzările, ele (foto, alături de copii) au făcut personal reclamă noilor produse. Amândouă s-au pozat pe Instagram în sneakerşi produşi de Sarkany.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
romulus65
romulus65  •  23 Aprilie 2017, 16:53

Titlul nu este corect. Ar trebui sa se numeasca ,, Femei casatorite cu barbati de succes". Fara banii castigati din fotbal de Messi si Suarez nu ar fi putut cumpara fabrica de incaltaminte.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează