INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GEST

FOTO » Gestul superb făcut de Victor Valdes pentru colegii de la Barcelona, dezvăluit abia acum de David Villa

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 ianuarie 2018 13:17

Victor Valdes a decis să se retragă la 36 de ani. A făcut anunțul pe rețelele de socializare, apoi și-a șters toate conturile: facebook, instagram și twitter.

În urmă cu 3 ani, într-un interviu, goalkeeperul declarase că nu s-a împăcat niciodată bine cu celebritatea și își dorește ca atunci când se va retrage să nu mai știe nimeni nimic despre el.

Foștii colegi de echipă de la Barcelona și de la naționala Spaniei au postat mesaje emoționante pentru Valdes. David Villa a vrut să arate însă că, în afară de un portar foarte bun, Valdes este și un om de excepție. Atacantul a dezvăluit gestul făcut de goalkeeper când a câștigat trofeul Zamora (sezonul 2010/2011), atribuit portarului care primește cele mai puține goluri: o plachetă pe care era scris: "Vă mulțumesc pentru efortul vostru și vă mulțumesc pentru că ați făcut din grupul ăsta de jucători cea mai bună echipă din lume"

"Cadoul ăsta pe care ni l-ai făcut când ai câștigat Zamora 2010./2011 rezumă cum ai fost ca și coechipier. A fost o plăcere să mă bucur de acest sport alături de tine... fotbalului îi va lipsi faptul că unul dintre cei mai buni portari a decis să se retragă... îți doresc tot ce e mai bun în noile tale proiecte, prietene!"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează