INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

FOTO Guiness Book mai așteaptă! Ghinion teribil pentru arbitrul de 80 de ani: s-a accidentat înaintea meciului 3.000

Joop Hartman nu s-a despărțit o viață întreagă de fluier și de terenul de fotbal +2   FOTO
Joop Hartman nu s-a despărțit o viață întreagă de fluier și de terenul de fotbal

Articol de - Publicat sambata, 18 noiembrie 2017 10:04

A aniversat recent opt decenii de viață, însă nu vrea să renunțe la arbitraj. Joop Hartman trebuia să intre ieri în Guinness Book cu un record fabulos: 3.000 de meciuri arbitrate!

GDC ODS versus Craft IFC era meciul dintre două echipe U17 programat în complexul Stadspolders din Dordrecht. Bunicul olandez a făcut însă entorsă la genunchiul stâng la partida anterioară și a anunțat forfait!

"O fac pentru copii"

A fost prima accidentare din formidabila carieră începută pe 6 martie 1966 pentru Joop, care și-a ținut meticulos evidența într-o agendă.

"E treaba ta ca arbitru să le oferi o după-amiază frumoasă celor 22 de tipi din teren. Nu-s aici pentru mine, ci pentru copii. Vreau să ajungă destinși acasă", a povestit în De Telegraaf centralul octogenar, care îi impresionează pe toți prin condiția fizică.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
mioriticul
mioriticul  •  18 Noiembrie 2017, 10:52

O mica lectie de Geografie: Olanda nu tine de Germania (sau de camionatul Germaniei). Asa cum nici Antarctica n-are nenumarate capitale, de altfel. Asta chiar si in cazul in care seful ziarului de impachetat pestele sustine altceva.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close