INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

FOTO IMPRESIONANT Lecție pentru Liga 1! Coregrafie superbă realizată în această seară în Premier League: "El e un singur om, noi suntem un oraș"

FOTO: Guliver/ Getty Images +1   FOTO
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 ianuarie 2018 22:10

Fanii lui Newcastle au realizat o coregrafie impresionantă la meciul din această seară jucat pe teren propriu cu Burnley (1-1), în Premier League.

Susținătorii "coțofenelor" au pregătit un mesaj de-a dreptul emoționant, care face referire la perioada neagră prin care trece echipa în ultimii ani.

"Nu renunța niciodata la clubul tău. Continuă să-l susții, e clubul tau și crede-mă, Newcastle e mai mare decât oricine. Știu, doare, dar mergi înainte! El e un singur om, noi suntem un oraș, o întreagă populație. Crede-mă!", a fost mesajul emoționant al fanilor lui Newcastle transmis patronului Mike Ashley, sub al cărui management echipa a retrogradat de două ori în ultimii 10 ani. 

Mesajul fanilor lui Newcastle este o parafrazare a unui citat din 2008 al lui Kevin Keegan, fost jucător și antrenor la Newcastle.

Mesajul-manifest poate fi însă și un deziderat pentru echipele de tradiție din Liga 1, dezafiliate, desființate, dispărute abuziv sau trecute prin "cenușa" falimentului. 


*FOTO: Reuters (click pe imagine pentru zoom)

Trecută prin purgatoriul ligii secunde timp de un an, Newcastle a revenit în acest sezon în Premier League. 

Antrenată de Rafa Benitez, Newcastle United se face de râs în actualul sezon. Tocmai a bifat cu Burnley, 1-1, meciul cu numărul 8 consecutiv fără victorie pe propriul teren în campionat!, un nou record negativ în istoria echipei, și se află la doar un punct de primul loc retrogradabil. 

4 titluri
are Newcastle în Anglia. Ultimul a fost cucerit în 1927, acum aproape un secol! 

1892
e anul în care a fost înființată Newcastle

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (40)
de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  01 Februarie 2018, 16:29
Postat de caminero pe 01 Februarie 2018, 16:15

"El e un singur om, noi s]ntem Mogoșoaia" - hai că le-am dat idei la fanaticii fecesebe.

Tzaca-paca !!

caminero
caminero  •  01 Februarie 2018, 16:15

"El e un singur om, noi s]ntem Mogoșoaia" - hai că le-am dat idei la fanaticii fecesebe.

manutd.steaua
manutd.steaua  •  01 Februarie 2018, 13:05
Postat de salatini pe 01 Februarie 2018, 11:14

Frumos! Sunt convins ca si fcsbistii ar fi scris la fel! Plus chifteaua de rigoare 3D....hehe....

Sunt convins ca esti cel mai mare prost de forum!un bolnav obsedat de gigi si asta din cauza mizeriei in care se afla echipa ta de 2 bani!e greu sa sustii o echipa care e doar de umpolutura.doar sa fie nr par de echipa in campionat,nu?

Vezi toate comentariile (40)
Comentează