INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFORMARE

FOTO În 2004 juca la Inter, iar acum este de nerecunoscut, după lupta cu depresia și alcoolismul

Articol de GSP - Publicat joi, 03 mai 2018 15:33

Ajuns la 38 de ani și retras din 2012, olandezul Andy van de Meyde este de nerecunoscut.

Considerat unul dintre cei mai talentați jucători ai generației sale și coleg cu Cristi Chivu și Bogdan Lobonț la Ajax, la începutul anilor 2000, fostul mijlocaș lateral are acum o linie vestimentară și un canal pe Youtube, în care stă de vorbă cu invitații săi în timp ce conduce. În plus, van der Meyde este și speaker motivațional pentru alți jucători și petrece ore bune în sală.

gettyimages 52536686
Van der Meyde, în 2004

12Van der Meyde în prezent

Dependeță de pastile, alcool și pariuri

Într-un material publicat azi de The Sun, se vorbește despre problemele pe care olandezul le-a avut în finalul carierei. Acesta a ajuns dependent de pastile pentru somn, de alcool, a avut probleme cu depresia și paria constant. Acum acesta se recuperează după probleme avute în ultimii ani. Petrece foarte mult timp antrenându-se în sală. 

"Puteam face orice doream. Aveam foarte mulți bani și puteam să îmi cumpăr tot ce doream. Totul era foarte ușor. Poți să pierzi controlul foarte ușor și nu ai nicio limită. Ieșeam, beam și nu mă gândeam la realitate", povestea van der Meyde în 2012.

Crescut de Ajax, Andy a mai jucat la FC Twente, Inter, Everton, PSV Eindhoven și WKE Emmen. Are 1 gol și 17 meciuri în naționala Olandei și a cucerit 2 campionate la batavi, 2 Cupe, 2 Supercupe ale Olandei, o Cupă și o Supercupă a Italiei.

Vezi AICI imagini cu un alt star al lui Ajax care a suferit o transformare șocantă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
merace
merace  •  03 Mai 2018, 20:24

Deci acum GSP devine si revista pentru femei, daca publica si poze cu barbati goi si teribili?! :D hahaha

xnread
xnread  •  03 Mai 2018, 19:04
Postat de bertino pe 03 Mai 2018, 17:30

Pacat, a fost un jucator colosal, generatia de aur a Ajax-ului din anii '90. Exemplu clasic de cum iti pot distruge viata drogurile, bautura si femeile...

Bună ziua. Foarte corect. Dacă ești neserios și încerci să driblezi destinul, ajungi în postura lui, iar viața te ia în derâdere. V-am apreciat comentariul domnule.;):)

xnread
xnread  •  03 Mai 2018, 18:05
Postat de samertx pe 03 Mai 2018, 17:12

Trei frați, dintre care două surori? Sau trei frați având și două surori? :))

Bună ziua domnule. Sper că ați ajuns cu bine la destinație, totuși sesizez o oarecare insuficientă pe care nu o pot explica, iar dacă v-au supărat argumentele promit, nu mai menționez nimic. Nici publicații, nici date statistice, nici studii genetice, terminologie, urbanistică, ca să nu deranjez și să-mi scufundați barca rechizionand-o, în portul Constanța, cel mai mare și pe care, cei nedefiniti ori nedefinibili (olandezi răi) au pus ochii, dar să revenim la subiect, cu alte cuvinte prima varianta e cea corectă, sunt sigur că știați având dreptate.:) Apropo de alt subiect bine cunoscut dvs. Cel puțîn așa bănuiesc. Am auzit că, s-au digitalizat și arhivele române. M-ar interesa cel mai vechi document/documente (plural) in limba română, dacă există. Poate sunteți drăguț să-mi faceți și o captura a lui/a lor dacă sunt mai multe postând-o aici.:)

Vezi toate comentariile (8)
Comentează