INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPECTACOL

FOTO Jucătorii lui AC Milan au dat autografe în backstage-ul Cirque du Soleil la Milano

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 21 noiembrie 2014 14:50

Riccardo Montolivo, Mattia De Sciglio şi Andrea Poli, trei dintre jucătorii celor de la AC Milan au fost prezenţi la cel mai nou spectacol al celor de la Cirque du Soleil, Quidam.
După show-ul care a avut loc la Milano, fotbaliştii au ajuns în backstage unde au făcut poze, au dat autografe, dar le-au oferit protagoniştilor cîteva cadouri: mingi de fotbal şi tricouri cu formaţia italiană. Fotbaliştii lui AC Milan au stat mai bine de jumătate de oră alături de artişti, iar vizita s-a încheiat cu o poză de grup şi o amintire de neuitat.

Quidam a avut premiera mondială sub cupola Cirque du Soleil din Montreal în aprilie 1996. De-atunci, spectacolul a fost în turneu pe cinci continente si a fost văzut de milioane de oameni. În decembrie 2010, Quidam a pornit într-o nouă călătorie cu aceeaşi producţie captivantă, dar adaptată pentru arene, initial străbătînd America de Nord. Distribuţia internaţională reuneşte 45 de artişti de top, acrobati, muzicieni, cântăreţi şi actori!

Spectacolul Quidam pus în scenă de Cirque du Soleil va ajunge şi în România, la Bucureşti, la finalul lunii ianuarie a anului viitor. Evenimentul va avea loc la Romexpo, la fel ca şi anul trecut, între 29 ianuarie şi 1 februarie, cu una sau două reprezentanţii pe zi, în funcţie de numărul de bilete vîndute.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează