INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  POLONIA

FOTO Lewandowski și-a luat licența după 10 ani de studii!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat marti, 10 octombrie 2017 10:35

Golgeterul leșilor, 16 reușite în preliminarii, a absolvit Facultatea de Sport a Universității din Varșovia. Specializarea: antrenor și manager. 

Pe teren, Robert Lewandowski (29 de ani) și-a dat demult licența. La școală a durat însă mai mult. A luat-o abia după 10 ani de studii! Golgeterul Poloniei în preliminariile Mondialului 2018, 16 reușite, a primit luni diploma universitară, la o zi distanță de la victoria cu Muntenegru (4-2), ce a parafat calificarea Poloniei la turneul final din Rusia.

Atacantul lui Bayern a absolvit Facultatea de Sport din cadrul Universității din Varșovia. Iar tema lucrării de licență a fost chiar cariera sa fotbalistică. Titlul: "RL9. Drumul spre celebritate". Specializarea: antrenor și manager.

"E un ghid pentru tinerii sportivi profesioniști", a precizat Marek Rybinski, unul dintre profesorii examinatori, care, ca și colegii săi din Comisie, l-a întâmpinat pe Lewandowski îmbrăcat în tricoul alb-roșu al naționalei. 

"Zece ani înseamă mult, dar Lewandowski n-a avut de ales. Dn cauza îndatoririlor sale la națională și la cluburi a fost nevoit să-și întrerupă studiile de multe ori"
Marek Rybinski, membru al Comisiei de Examinare

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează