INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

FOTO Manchester United a egalat un record negativ vechi de 40 de ani » Louis Van Gaal, ironizat de fani!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 august 2014 00:00 / Actualizat sambata, 16 august 2014 19:38

Manchester United a pierdut primul meci al actualului sezon din Premier League chiar la debutul lui Louis van Gaal pe banca "diavolilor".

Swansea s-a impus cu 2-1 pe Old Trafford în faţa lui United şi i-a făcut olandezului Van Gaal un debut nefericit. Manchester nu a mai pierdut în deschiderea campionatului englez din 1972.

Fanii n-au digerat prea uşor această primă înfrîngere din mandatul noului antrenor şi au început să-l ironizeze, asemănîndu-l cu fostul manager David Moyes.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
the_gunner
the_gunner  •  17 August 2014, 07:20

@ fangigi Mai exista Progresul ? Pe vremea cind mai eram inca in tara aveau echipa mare - Dudu Georgescu ,Beldeanu,Nastase,Filipescu,Bora,Cazan,Iorgulescu -stoper,Iorgulescu-portar etc.

the_gunner
the_gunner  •  17 August 2014, 07:13

@ red77 Totusi, Arsenalul a facut 3 pct ! Singura victorie acasa pina acum ! Cel mai reusit banter vazut vreodata pe OT . In tribuna a-II-a doi tipi tin un poster mare cu ...David Moyes . Acesta tine si el un poster cu "VAN GAAL OUT " Ati vazut ce proba de stoper are Swansea ? Williams a fost magnific ieri . Inca se vede mina lui Laudrup acolo . Gomis , mare achizitie ! Fie-va Duminica minunata !

red77
red77  •  16 August 2014, 19:58
Postat de puscarie_pe_viata pe 16 August 2014, 19:53

Astia de la Manchester sa fie multimiti daca prind Europa League.

lasa ca ma uit la arsenal ! crezi ca sunt mai breji? cred ca in ultimii ani n-am avzut meci mai plictisitor ca asta . in 30 de minute nici o faza de poarta

Vezi toate comentariile (10)
Comentează