INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - OSASUNA

FOTO Modul inedit prin care au sărbătorit catalanii golul lui Messi » Au reluat gestul din meciul cu Real Madrid

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 aprilie 2017 20:57

Lionel Messi a deschis scorul în meciul din campionat cu Osasuna în minutul 12, motiv pentru fanii catalanilor prezenți pe Camp Nou să sărbătorească a 501-a reușită a argentinianului pentru clubul spaniol.

Celebrarea reușitei a fost făcută într-un mod special. Suporterii Barcelonei au avut fiecare tricouri cu numele lui Messi pe care le-au ridicat.

Gestul amintește de modul în care Messi a celebrat golul decisiv marcat în victoria Barcelonei de pe terenul lui Real Madrid din etapa precedentă, scor 3-2. Atunci starul argentinian și-a dat jos tricoul și l-a arătat fanilor.

Vezi AICI VIDEO cu golul lui Messi!

De altfel, înaintea fluierului de start suporterii Barcelonei au realizat o coregrafie imensă prin care-i mulțumeau lui Messi pentru cele 500 de goluri marcate în tricoul catalanilor.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1114686778558901
B Eugen Adrian  •  26 Aprilie 2017, 21:17

Trebuia sa faca si asa cand a jucat cu Juve.... a, dar stai asa, nu a marcat :))))))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează