INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  METROSPORT

FOTO Motivația rușilor de la Zenit » Trupa lui Lucescu se mândrește cu una dintre cele mai sexy microbiste

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 martie 2017 00:00

Helga Lovekaty este una din cele mai frumoase fotomodele din Rusia! Fană declarată a lui Zenit, echipa lui Mircea Lucescu, ea așteaptă cu nerăbdare Campionatul Mondial din 2018.

Mai mult aceasta a făcut o pasiune pentru James Rodriguez și nu prea pare să țină cont că acesta este căsătorit. Ea a sperat că fotbalistul lui Real se va despărți de soție și va alerga în brațele ei, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

De curând Helga a realizat un pictorial sexy, iar imaginiile urcate de ea pe rețelele de socializare au strâng mii de likeuri din partea admiratorilor. Rusoaica se poate lăuda și cu un pictorial în Playboy.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează