INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  WEST HAM - MANCHESTER UNITED 0-0

FOTO Mourinho s-a ținut de glume după ce Manchester United și-a asigurat locul 2! Cum a comentat incidentul dintre Noble și Pogba

Articol de - Publicat vineri, 11 mai 2018 10:43

Jose Mourinho și-a atins obiectivul înaintea ultimei etape, obținând punctul care-i garantează lui Manchester United locul 2, deasupra lui Liverpool. Motiv ca managerul portughez să fie foarte destins și chiar să glumească pe seama lui Pogba.

"M-am uitat pe imagini și la final am văzut numai îmbrățișări și pupături. Paul părea destul de îndrăgostit de Noble, au făcut schimb de tricouri, a fost frumos competitiv", a spus la conferința de presă.

L-a atacat ca o fiară

Căpitanul "ciocănarilor" și mijlocașul francez uitaseră, probabil, de conflictul din minutul 87. Mark suferise un fault tare din partea lui Paul, reacționând ciudat, cu degetele înfipte în gura agresorului. Dar a avut noroc să scape doar cu un cartonaș galben. După câteva minute, erau cei mai buni prieteni și nu s-ar mai fi despărțit!

"la mare distanță de City"

Mourinho a apreciat și egalul: "Cea mai bună cale să obții un punct e să încerci să câștigi. L-am luat și am rămas în spatele lui City, cea mai bună opțiune într-un sezon în care nu puteam fi campioni".

Analistul Sky Jammie Redknapp l-a taxat însă: "Este la foarte mare distanță de nivelul lui City, deși a cheltuit bani mulți".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează