INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLANDA

FOTO » Nouri s-a prăbușit pe gazon și a fost dus cu elicopterul la spital! Jucătorul e în comă indusă!

foto: Guliver/Getty Images +4   FOTO
foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat sambata, 08 iulie 2017 19:41

Abdelhak Nouri și-a pierdut cunoștința în timpul amicalului cu Bremen. A fost luat de urgență cu elicopterul. "E în comă indusă", a anunțat ulterior clubul olandez.

Jucătorul de 20 de ani al lui Ajax, olandez de origine marocană, a fost unul dintre preferații lui George Ogăraru sezonul trecut, la Jong Ajax. Sâmbătă după-amiază, în timpul amicalului jucat de "lăncieri" în Austria, cu Bremen, mijlocașul a trecut prin clipe înfiorătoare.

Era minutul 71:48, la 2-1 pentru Werder, când Nouri s-a uitat o clipă spre margine, apoi, din senin, s-a prăbușit pe spate. Câteva secunde, a înghețat, inconștient. Când camera televiziunii a făcut prim-plan, avea ochii închiși, dar părea să-și fi recăpătat răsuflarea. Nu a ținut mult. Iar a leșinat.

L-au transportat cu elicopterul

Ambulanța a pătruns pe gazon și, după ce zona a fost acoperită cu "paravane" din pânză, medicii i-au acordat primul ajutor zece minute. Infarct?! Salvarea n-a mai fost folosită. Jucătorul a fost luat cu elicopterul și transportat la spital.

Meciul a fost suspendat. Pe teren, jucătorii plângeau sau se rugau. "Situația e critică", a scris imediat De Telegraaf. Dar, puțin mai târziu, Ajax a dezvăluit pe Twitter: "Jucătorul a fost stabilizat. A suferit o aritmie cardiacă", pentru ca mai apoi să anunțe: "Nouri e în comă indusă". 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează