INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

FOTO OFICIAL United a transferat un triplu campion al Angliei! Suma plătită pentru mutare

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 31 iulie 2017 20:24

Manchester United l-a transferat pe mijlocașul Nemanja Matici, de trei ori campion cu Chelsea în Premier League, în schimbul sumei de 45 de milioane de euro.

Internaționalul sârb de 28 de ani a semnat un contract pe trei sezoane cu "diavolii" și va purta numărul 31 la noua echipă, anunță site-ul oficial al lui Manchester United.

Dintre cele trei titluri, unul a fost cucerit în sezonul 2014-2015, în care londonezii erau antrenați de Jose Mourinho, actualul antrenor al lui United.

"Sunt încântat să mă alătur celor de la Manchester United. Să lucrez din nou cu Jose Mourinho a fost o oportunitate pe care nu am putut să o refuz. M-am bucurat de perioada petrecută la Chelsea și vreau să mulțumesc clubului și fanilor pentru sprijin", a afirmat Matici la prezentare.

Matici a fost transferat de Chelsea în 2009, de la Kosice, a fost împrumutat în 2010 la Vitesse, pentru ca în 2011 să fie vândut la Benfica. Londonezii l-au readus pe  Stamford Bridge în 2014, după ce Matici a cucerit 4 trofee cu portughezii, printre care și un titlu de campion, în schimbul sumei de 25 de milioane de euro.

154 de meciuri
a jucat Matici pentru prima echipă a lui Chelsea, în toate competițiile 

"Nemanja este un jucător potrivit pentru Manchester United și pentru Jose Mourinho. Reprezintă tot ceea ce ne dorim de la un fotbalist: loialitate, constanță, ambiție, joc de echipă"

Jose Mourinho, antrenor United

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close