INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

FOTO OFICIAL Wesley Sneijder a schimbat iar echipa! Destinaţie-surpriză pentru cel mai selecţionat olandez din istorie

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat sambata, 06 ianuarie 2018 12:08

Wesley Sneijder (33 de ani), fotbalistul cu cele mai multe prezenţe în echipa naţională a Olandei, a semnat un contract pe un an şi jumătate cu Al-Gharafa, formaţie care se află pe locul 7 în prima ligă din Qatar.

Sneijder, care din vara trecută a evoluat pentru Nice, formaţie din Ligue 1, a decis să plece gratis la formaţia din Qatar, ajungând astfel la prima aventură exotică din carieră, după ce, până în prezent, evoluase doar pentru cluburi din Europa, precum Ajax, Real Madrid, Inter sau Galatasaray.

Anunţul transferului fotbalistului de 33 de ani a fost făcut pe contul oficial de Twitter al celor de la Al Gharafa, olandezul oferind şi el o primă reacţie: "Este o aventură frumoasă şi o provocare distractivă. Sunt foarte fericit să vin aici alături de familie", a declarat acesta, potrivit DailyMail.

Al-Gharafa, care a strâns doar 11 puncte în tot atâtea etape, speră că fostul câştigător al Ligii Campionilor cu Inter Milano va avea un impact imediat şi va reuşi să se adapteze cât mai rapid. Prima oportunitate pentru Sneijder va fi peste doar câteva zile, pe 12 ianuarie, când echipa sa o va întâlni pe Al-Ahli Doha.

Astfel, Sneijder este încă un nume sonor care merge în Qatar, după Xavi, care din 2015 evoluează pentru Al-Saad, formaţie ce se află pe locul 2 în acest moment.

133 de prezenţe
a strâns Sneijder în naţionala Olandei, fiind cel mai selecţionat jucător din istoria "portocalei mecanice"

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează