INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

FOTO Oglindă, oglinjoară, cine putea fi singurul jucător genial care aruncă mii de euro pe tratamente cu botox?

Articol de GSP - Publicat joi, 27 octombrie 2016 09:14

Cristiano Ronaldo este cunoscut pentru faptul că este extrem de atent la look-ul său și face orice pentru orice a arăta cât mai bine.

"Ronaldo e vanitos și obsedat de imaginea sa", susține revista portugheză VIP. Aceasta a dezvăluit că atacantul Realului cheltuie mii de euro pe tratamente estetice, inclusiv cu botox, afirmație susținută și de o poză apărută pe contul său de Instagram.

 ronaldo

Preocuparea excesivă a lui CR7 pentru look-ul său ar fi de vină pentru forma slabă a acestuia: doar două goluri în cele 9 etape scurse din actualul sezon.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
protoss
protoss  •  27 Octombrie 2016, 13:56

click bait, m-ati prins de data asta...

974312599269118
Adrian Preda  •  27 Octombrie 2016, 11:14

Doamne, cât sunteți de paraleli! Auzi, botox! Asta este o simplă mască hidratantă care se găseşte şi la Sephora şi care costă în jur de 10 lei. Este extrem de indicată persoanelor care fac activitate fizică intensă, deoarece deshidratarea pielii feței poate duce la dereglări hormonale şi apariția acneei. Auzi, botox! DOAMNEEEE!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close