INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

FOTO Olympique Marseille și PSG se ironizează după scandalul Neymar - Cavani » Primii atacă, parizienii râd cu lacrimi

FOTO: Guliver / Getty Images
FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 22 septembrie 2017 10:17

Neymar și-a cerut scuze în fața colegilor, dar eternul duel OM - PSG continuă. La Marseille, e invers la penalty: "Bați tu! Nu, tu tragi!". Parisul răspunde la fel de malițios: "Ei nici măcar nu intră în careu!"

La Paris, conflictul pare încheiat. Neymar, care s-a certat pe teren cu Cavani la penalty și a fost la un pas de bătaie în vestiar cu uruguayanul, și-a cerut scuze în fața coechipierilor pentru reacția sa din meciul cu Lyon (2-0).

Marseillezii, marii rivali ai roș-albaștrilor, de-abia așteptau ocazia să-i mai înțepe puțin. Joi, după antrenamentul de la centrul sportiv La Commanderie, OM a postat pe Twitter o fotografie cu Florian Thauvin și Maxime Lopez îmbrățișați.

Și o discuție imaginară între cei doi jucători de la Olympique înaintea unei lovituri de pedeapsă. Cum ar arăta o ceartă la 11 metri pe Velodrome:

- Bați tu penaltyul!
- Nu, tu tragi!
- Nu, tu!
- E decis. Tu bați!

Parizienii nu au rămas datori. Puțin mai târziu, ei au replicat pe aceeași rețea de socializare. Marquinhos și Yuri Berchiche râd cu lacrimi pe seama marseillezilor:

- Ai văzut vreunul dintre jucătorii lor în careul advers sezonul ăsta?
- Niciodată! Și speră să obțină un penalty.

  • Meciul direct dintre Olympique Marseille și PSG e programat pe 22 octombrie, în Etapa a 10-a, pe Velodrome.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează