INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SOCIAL MEDIA

FOTO "Pippo" Inzaghi a dat-o în bară » A încercat să agațe o cunoscută vedetă, dar a primit un răspuns care l-a blocat :D

FOTO: Guliver / Getty Images +5   FOTO
FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 mai 2017 16:39

Filippo Inzaghi, fostul mare atacant al celor de la AC Milan, a dat-o în bară pe o rețea de socializare.

Încercând să o cucerească pe Rosa Perrotta, o cunoscută vedetă care a apărut într-o emisiune celebră din Italia, "Pippo" a avut ghinionul de ai-i trimite mesaj pe o pagină de Instagram care nu îi aparținea acesteia.

"Ciao, pot să te curtez?", i-a scris Inzaghi, care a primit imediat răspunsul: "1. Nu sunt Rosa. 2. Tu chiar vorbești serios?"

inzaghi rosa ud conversazione 1024x576

Imaginile cu conversația au devenit rapid virale în Italia, stârnind amuzamentul fanilor, care l-au ironizat pe Inzaghi pentru "rateul" dat. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
mihai231
mihai231  •  20 Mai 2017, 00:08

Bai, dacă traduceți măcar traduceți cum trebuie...!

iosif_vs
iosif_vs  •  19 Mai 2017, 17:04

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează