INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PETROLUL

FOTO "Războiul" Steaua - Petrolul s-a dus și în Olanda! Fanii "găzarilor" au fost la un derby local și au afișat mai multe mesaje

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 aprilie 2017 15:02

Fanii Petrolului au fost la partida dintre Vitesse Arhnem și rivala NEC Nijmegen (2-1) pentru a-i susține pe suporterii gazdelor cu care sunt înfrățiți.

Este la fel de bine cunoscută și frăția dintre fanii lui NEC Nijmegen și cei ai Stelei, așa că la meciul dintre cele două rivale locale în peluza gazdelor au apărut mesaje anti- Steaua.

„Noi am fost prezenţi, steliştii nu. Ei au trimis doar un mesaj de susţinere pentru cei de la NEC, cu care sunt înfrăţiţi.

A fost un spectacol mai frumos decât la meciurile cu Ajax şi cu Feyenoord. Se simţea că este un meci al orgoliilor. Spre deosebire de România, în Olanda este permis să bei bere inclusiv pe stadion.

Organizarea este făcută de aşa natură încât nu dai ochii cu suporterii adversarilor. Toată lumea se distrează“, a declarat un suporter ploieştean pentru ProSport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
821182167949927
Sorinel Alexandru  •  10 Aprilie 2017, 19:24
Postat de bakunin pe 09 Aprilie 2017, 16:33

Avem rivalitate si cu amaratii astia care joaca in liga rurala? :)))

*** prost ce esti. echipa steaua armatei nu este cumva prin liga5?Lasa ca sa radem noi la urma sa radem mai bine.. ne vedem probabil peste 2 ani in liga1 si atunci o sa jucam cu o echipa fcsb care nu are palmares. distrusilor

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

paulg40
paulg40  •  09 Aprilie 2017, 17:09

Parca Petrolul avea "treaba"cu Rapidul?Dintotdeauna.Pacalicii din noua generatie uita ca din fostii jucatori ai Stelei au format frumoasa echipa a Petrolului.

bakunin
bakunin  •  09 Aprilie 2017, 16:33

Avem rivalitate si cu amaratii astia care joaca in liga rurala? :)))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează