INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

FOTO Restaurantul din centrul Barcelonei pe care Messi a plătit 2,5 milioane de euro! Unde pot vedea fanii meciurile favoriților

Articol de GSP - Publicat marti, 26 decembrie 2017 12:25

Lucrurile merg bine pentru Leo Messi. Nu doar în teren, ci și în afara lui. Vedeta Barcelonei tocmai și-a deschis un restaurant special, cu tematica fotbalul.

Locația este situată în centrul Barcelonei și este manageriată de Rodrigo, fratele lui Leo Messi. Starl argentinian a plătit 2,5 milioane de euro pentru a-l face.

La loc de cinste se află și tricourile prietenilor Neymar și Suarez, dar și unul de-al său, toate semnate. La etajul restaurantului clienții se pot juca pe Play Station și pot asculta muzică.

"Experiența este una unică, iar fanii lui Messi, care caută ceva cu totul inedit, merită să facă o vizită la Bellavista del Jardin del Norte", scrie goal.com.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează