INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUPORTERI

FOTO Scene inedite la un mare club german » Fanii au așteptat jucătorii în parcare pentru a le cere socoteală

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 aprilie 2017 18:52

Bayer Leverkusen a pierdut ieri disputa cu Schalke 04, scor 1-5 pe teren propriu, iar "aspirinele" au un avans de doar patru puncte față de locul care duce la baraj, cu trei etape înainte de finalul sezonului din Bundesliga.

Nemulțumiți de rezultatele din ultima perioadă și mai ales de jocul extrem de slab al echipei antrenate de Tayfun Korkut, suporterii i-au chemat pe jucători la discuții după meci.

Pe lângă un dialog purtat în interiorul arenei, fanii au așteptat fotbaliștii în parcare, pentru o nouă rundă de discuții, redată de jurnaliștii germani. Stefan Kießling a fost principala voce a jucătorilor.

Stefan Kießling: "Am ajuns în punctul în care trebuie să ne revenim împreună. sau ne vom reveni în liga a doua. Am greșit..."
Fanii: "Tot greșiți de săptămâni întregi!"
Kießling: "Mai avem de jucat trei meciuri. Ne vom ocupa de această problemă."
Un suporter: "Unii dintre voi nici nu vor mai fi aici sezonul următor, noi vom fi!"

În afară de atacantul de 33 de ani, portarul Bernd Leno și mijlocașii Lars Bender și Julian Brandt au stat la discuții cu fanii până aproape de miezul nopții, fără ca cei din urmă să devină violenți.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează