INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

FOTO Scrisoare emoţionantă trimisă de Kaka pentru cei de la Real Madrid, după plecarea la Milan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 septembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 04 septembrie 2013 21:07

Revenit la AC Milan după patru ani petrecuţi la Real Madrid, Ricardo dos Santos "Kaka" nu a uitat de fanii spaniolilor, deşi nu a fost un jucător prea îndrăgit pe Santiago Bernabeu.

Chiar şi aşa, brazilianul le-a trimis acestora o scrisoare emoţionantă în care le mulţumeşte tuturor celor de la Real Madrid şi este extrem de încîntat că face parte din istoria acestui club.

"Dragi madridistas
Au fost patru sezoane de muncă şi dedicaţie. În aceşti patru ani petrecuţi în tricoul alb al Realului am cîştigat trei trofee şi m-am putut bucura de dragostea şi respectul unui club uriaş.

Revenirea la Milan reprezintă o nouă etapă a vieţii mele, dar îmi rămîn în suflet amintirile foarte frumoase din Spania, dar şi siguranţa că am făcut tot ceea ce puteam pentru succesul echipei.

Să fiu parte din istoria unui club atît de mare cum e Real Madrid este una din cele mai frumoase părţi ale vieţii mele, chiar dacă am trecut şi prin momente dificile.

Vreau să mulţumesc colegilor, antrenorilor, toţi angajaţilor lui Real Madrid, conducerii, preşedintelui Florentino Perez, fanilor lui Real Madrid şi din toată lumea care m-au susţinut în aceşti ani.

Mulţumesc şi Hala Madrid!

Kaka".

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (14)
cip1978
cip1978  •  05 Septembrie 2013, 18:55
Postat de monere1980 pe 05 Septembrie 2013, 17:54

Kaka era si INCA este asa de mare si ai sa vezi asta la Milan, cat de curand, Si, ba da, mourinho il lasa sa faca tusa deoarece ptr bourinho e mai important.... EL insusi.... ptr mourinho asta conteaza mult mai mult decat valoarea unui jucator sau performanta.....

Ok, cu asta nu te contrazic, sa vedem ce va face la Milan, desi e cam batran .... dar, in fine. In schimb la Real, din diferite motive, nu si-a aratat clasa pe care a aratat-o in prima perioada la Milan (jucator de valoare nu are cum sa nu fie) si din cauza asta cred ca nu si-a meritat banii.

monere1980
monere1980  •  05 Septembrie 2013, 18:01
Postat de ciuraru pe 05 Septembrie 2013, 13:43

Ete draci, daca era atat de binevoitor pleca de acum 1 an sau chiar 2. A stat si si-a luat banii, l-a durut la basca, mi se pare ca de multe ori a promovat o modestie falsa. Era evident sa plece acum, fanii din Spania nu-l mai suportau, pana si in sondajele de pe Marca sau AS majoritatea votau cu indepartarea lui de la echipa. Din aia 10 mil pe care i-a luat in fiecare an inscriind goluri in meciuri fara miza in mare parte mai bine ii cresteau lui Ozil salariul.

daca milan l-ar fi chemat inapoi ar fi parasit Realul fara probleme. Dar n-a avut oferta. Si nu inteleg ce tot loviti atat in genialul Kaka, parc-ati fi tampiti! Marele Kaka a facut diferenta de fiecare data cand a intrat pe teren. De vreo 10 ani de cand privesc Realul jucand eu n-am vazut niciodata o claritate in joc ptecum am vazut cand era Kaka in teren. Are omul asta o viziune, o precizie si o inteligenta de ai senzatia ca poti sa-l lasi singur pe teren si tot o sa castige meciul. Dar de, unde nu-i cap vai de picioare. Lasa, ca nu-mi pare rau. S-a intors Kaka la Milan si-o sa vedeti voi pe dracu cu toti Messii si Cristinele si Balele voastre. Vedeti voi cine-i Kaka

monere1980
monere1980  •  05 Septembrie 2013, 17:54
Postat de cip1978 pe 05 Septembrie 2013, 08:01

Daca era asa mare nu-l lasa nici Mourinho, nici alt antrenor sa faca tusa. Nimeni nu e atat de inconstient sa tina pe banca un jucator care ii poate aduce victorii. La un moment dat a fost mare insa nu mai e cazul. La Real chiar nu a impresionat prin nimic atunci cand a jucat. Prin valoarea lui extraordinara nu a transat nicio calificare, niciun "EL Clasico." Cat despre exprimare, daca esti un neanderthalian care nu si-a incheiat inca evolutia ... e de inteles.

Kaka era si INCA este asa de mare si ai sa vezi asta la Milan, cat de curand, Si, ba da, mourinho il lasa sa faca tusa deoarece ptr bourinho e mai important.... EL insusi.... ptr mourinho asta conteaza mult mai mult decat valoarea unui jucator sau performanta.....

Vezi toate comentariile (14)
Comentează