INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHAPECOENSE

FOTO și VIDEO 150.000 de oameni! Omagii emoționante în memoria victimelor accidentului aviatic al echipei Chapecoense » Dezvăluiri cu privire la cauzele accidentului

Foto: Reuters +11   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 01 decembrie 2016 12:28

Fanii lui Atletico Nacional au umplut arena din Medellin, pe care ar fi trebuit să se dispute finala Copei Sudamericana, pentru a aduce un omagiu victimelor din accidentul aviatic în care a fost implicată echipa Chapecoense.

Prima manșă a finalei dintre cele două cluburi ar fi trebuit să se dispute aseară în Columbia, însă avionul în care se afla echipa Chapecoense s-a prăbușit luni, iar în accident au murit 71 de oameni, dintre care 19 jucători ai formației braziliene.

Toate cele 45.000 de locuri ale stadionului din Medellin au fost ocupate de fanii care au dorit să aducă un omagiu victimelor, iar alți 100.000 de suporteri au fost prezenți în afara arenei.

Ministrul de Externe al Braziliei, Jose Serra, a ținut un discurs în care a mulțumit columbienilor pentru sprijinul acordat.

momente emoționante pe stadionul lui chape

Tot aseară, pe Arena Conde din Brazilia, unde evoluează formația Chapecoense, s-au strâns aproximativ 23.000 de fani, în memoria victimelor accidentului.

Aceștia au cântat numele jucătorilor, iar cei 11 fotbaliști care nu au mers în deplasarea de la Medellin au făcut un tur al stadionului ținându-se de mâini.

noi detalii despre cauzele accidentului

Presa din Columbia a dat publicității o înregistrare în care pilotul îi anunță pe controlorii de trafic aerian că aeronava care transporta cei 77 de pasageri a rămas fără combustibil.

Ieri seară, publicația braziliano O Globo a dezvăluit că autoritățile aviației civile columbiene a confirmat informația conform căreia avionul nu mai avea combustibli în rezervor și că s-a demarat o investigație cu privire la acest lucru.

În înregistrarea apărută este surprinsă discuția avută de pilot cu turnul de control în ultimele minute dinaintea accidentului. Pilotul cere permisiunea de a ateriza din cauza problemelor cu combustibilul, dar controlorul de trafic îi transmite că un alt avion are prioritate și că trebuie să aștepte timp de câteva minute.

Avionul s-a prăbușit câteva minute mai târziu, iar în accident au murit 71 de oameni.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
ortega
ortega  •  01 Decembrie 2016, 19:08
Postat de haideusicfr pe 01 Decembrie 2016, 18:39

Care este motivul pentru care avionul a ramas fara combustibil?

L-a băut Tamaș ...

haideusicfr
haideusicfr  •  01 Decembrie 2016, 18:39

Care este motivul pentru care avionul a ramas fara combustibil?

haideusicfr
haideusicfr  •  01 Decembrie 2016, 18:37

Medelin . Un nume greu de digerat. Acum este un moment de respect, de reculegere. Dar maine ?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează