INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

FOTO și VIDEO Cine sunt noile fețe ale succesului? Fără Ronaldo, Real Madrid a obținut a doua victorie din La Liga

Foto: Guliver/GettyImages +8   FOTO
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 august 2016 09:09

Real Madrid a învins Celta Vigo pe Santiago Bernabeu, scor 2-1, în a doua etapă din Primera și a urcat pe prima poziție în clasament.

Proaspăt revenit în trupa madrilenă, Alavaro Morata a deschis scorul pentru Real după o oră de joc după o respingere greșită a portarului oaspeților. 

VIDEO cu golurile

Celta a revenit și a restablit egalitatea după doar șapte minute, grație reușitei spectaculoase a lui Orellana, care a șutat de la aproximativ 20 de metri, după o pasă a lui John Guidetti.

Toni Kroos a adus victoria echipei antrenate de Zinedine Zidane, cu 10 minute înainte de final, printr-un șut din afara careului.

Barcelona va juca în această seară, de la ora 21:15, pe terenul lui Athletic Bilbao, în timp ce adversara Stelei din Europa League, Villarreal, va întâlni pe teren propriu Sevilla, de la ora 23:15.

Rezultatele etapei a doua:

Leganes - Atletico Madrid 0-0
Eibar - Valencia 1-0
Osasuna - Real Sociedad 0-2
Espanyol - Malaga 2-2
Betis - Deportivo la Coruna 0-0

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  28 August 2016, 13:20
Postat de zidane92 pe 28 August 2016, 10:45

1)REAL MADRID E CEA MAI BUNA ECHIPA DIN LUME! 2) Daca nu va pricepeti la fotbal, nu mai comiteti sacrilegiul de a vorbi de REAL! 3)Daca se mai repeta sa mai puneti numele sfant REAL in acelasi articol cu mizeria din bulevardul ghencea ne suparam rau INTELES?

MUY BIEN PERRO.. SOMOS LOS BLANCOS..LAS DOS :)))))))

saviola2_8
saviola2_8  •  28 August 2016, 11:47

by the way, celta mertia cel putin egal, daca nu ii fura arbitrul il si obtineau, gol din offisde mare la alvaro muratura.

saviola2_8
saviola2_8  •  28 August 2016, 11:46

asa e zidaR, real poate fi pusa in acelasi articol doar cu dinamo, ca doar ati jucat recent un amica, gol claudiu, in poarta san iker, mama ce perfroamnta...jaja

Vezi toate comentariile (4)
Comentează