INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUPORTERI

FOTO și VIDEO Mai mult decât o întreagă etapă din Liga 1! Record de spectatori la un meci de U19 din Germania

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 23 mai 2017 09:06

Borussia Dortmund și Bayern Munchen au disputat luni meciul care a decis campioana Germaniei la U19, pe Signal Iduna Park, la un meci la care au asistat aproximativ 34.000 de oameni.

Dortmund s-a impus în finală la loviturile de departajare, scor 8-7, după ce primele 120 de minute s-au încheiat la egalitate, scor 0-0.

Cu câteva ore înainte de meci, suporterii galben-negrilor s-au așezat la coadă în fanshopul de lângă stadionului clubului pentru a-și procura bilete și a-i urmări la lucru pe juniorii lui Dortmund.

Fanii galben-negri au stabilit un record de asistență pentru un meci de U19 în Germania, în tribune fiind prezenți 33.450 de suporteri.

În tribune au fost prezenți și jucătorii echipei mari, alături de tehnicianul Thomas Tuchel, care au încheiat stagiunea din Bundesliga pe locul al treilea, grației unei victorii obținute în ultima etapă cu Werder Bremen.

3060 spectatorieste media înregistrată în Liga 1 în sezonul 2016/17

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează