INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA AFRICII

FOTO și VIDEO Țara gazdă, eliminată de la Cupa Africii » Echipa lui Ngdeu și Fai, în sferturile de finală ale competiției

Articol de GSP - Publicat luni, 23 ianuarie 2017 09:13

Cameron și Gabon au încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat în Grupa A la Cupa Africii, iar țara gazdă a fost eliminată din competiție.

Cu fostul fotbalist de la Botoșani, Ngadeu, și cu fostul dinamovist Fai în echipa de start, Camerun a obținut remiza care o califică în sferturile de finală ale competiției.

Vezi AICI rezumatul VIDEO

Gabonezii au înregistrat trei egaluri în cele trei meciuri din grupe. "Nu există nicio explicație pentru rezultatul de azi. Suntem foarte dezamăgiți că am părăsit competiția, mai ales în fața fanilor noștri", a spus Aubameyang, căpitanul Gabonului, la finalul meciului. 

Echipele de start:

Camerun: Ondoa - Fai, Teikeu, N'Koulou, Oyongo - Siani, Ngadeu - Moukandjo - Bassogog, Tambe, Salli

Gabon: Ovono - Palun, Appidangoye, Ecuele Manga, Ze Ondo - Biyogo Poko, Ndong, Ngoulai, Bouanga - Aubameyang, Evouna

În aceeași grupă, Burkina Faso a învins Guinea-Bissau cu 2-0 și s-a calificat mai departe în "sferturi". 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează