INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

FOTO Sperietură în Spania! Avionul lui Cristiano Ronaldo, implicat într-un accident în Barcelona!

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat vineri, 30 septembrie 2016 10:06

Avionul personal al lui Cristiano Ronaldo, un Gulfstream G200, a fost implicat într-un accident în Barcelona, pe aeroportul El Prat, în seara de luni. La acel moment, portughezul se afla în Germania, pentru partida cu Borussia Dortmund.

Aeronava portughezului, cumpărată cu 15 milioane de lire sterline, a avut dificultăţi la aterizarea pe aeroportul din Barcelona, trenul de aterizare rupându-se la contactul cu solul.

Echipele de intervenţie şi-au făcut imediat prezenţa, blocând pista pentru a putea scoate avionul. Din fericire, nu au existat persoane rănite grav, doar pilotul alegându-se cu câteva răni minore.

"Avionul a fost închiriat unei companii. Nici Ronaldo şi nici apropiaţii săi nu s-au aflat la bord în momentul accidentului", a declarat o sursă apropiată de portughez, conform Mirror.

Singurele probleme pentru Cristiano sunt acum cele legate de starea avionului, trebuind să investească serios în cazul în care va dori să-l repare.

La o zi după acest accident, şeptarul madrilen a fost titular pentru echipa lui Zidane în meciul cu Borussia Dortmund, din grupele Ligii Campionilor. Acesta a reuşit să deschidă scorul în minutul 17, însă partida s-a terminat la egalitate, 2-2.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează