INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AS ROMA

FOTO Totti și-a luat la revedere de la colegi » A plătit o sumă scandaloasă pentru a-și scoate coechipierii în oraș

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 26 mai 2017 09:08

Căpitanul Romei, Francesco Totti, care a anunțat că duminică va evolua ultima oară în giallorosso, le-a făcut cadou câte un tricou cu autograf și banderola de căpitan. La restaurant n-au fost invitați antrenorii și șefii.

Francesco Totti trăiește intens ultimele zile ca fotbalist al Romei. După ce joi la prânz a anunțat că meciul cu Genoa, de poimâine, va fi ultimul în giallorosso, aseară și-a scos colegii în oraș.

Căpitanul a plătit 10.000 de euro pentru o cină specială la care n-au fost invitați decât jucătorii, team managerul Manolo Zubiria și amicul său nedespărțit, Vito Scala.

Nici Spalletti, niciun membru al staffului tehnic ori administrativ nu au fost în "La Pergola". Restaurantul celebrului chef în Roma, Heinz Beck, de trei stele Michelin pentru un star de nota 10.

"Ești imens, căpitane"

Decarul capitolin le-a dar cu acest prilej și câte un cadou-amintire lui Lobonț și coechipierilor. Într-o cutie, un tricou roșu cu 10 pe spate, în varianta purtată chiar la ultimul derby cu Lazio și cu autograful lui "Er Pupone", și o banderolă de căpitan.

"Ești imens, căpitane", i-a mulțumit Nainggolan, Francesco replicându-i misterios: "Ce-i mai bun trebuie să vină". De luni adică, o nouă provocare.

Gazzetta dello Sport scrie despre varianta ca Francesco să nu se retragă. Să joace în MLS, la Miami, echipa lui Nesta și Maldini, fie în zona Golfului.

40 de aniși 243 de zile va avea Totti la jocul cu Genoa, de duminică. Vor fi trecut 8.824 de zile de la debutul său în Serie A

600.000 de euroanual până în 2023 e contractul pregătit lui Totti de Roma pentru o funcție în cadrul clubului după retragere

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (5)
gumbo
gumbo  •  26 Mai 2017, 20:31

Scoate, băi Daniele Scorpie, cuvântul "scandalos" din titlul articolului tău, ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dase
dase  •  26 Mai 2017, 13:57

Totti si Bufon,doi fotbalisti imensi ,imensi. Respect!!!!

fibra
fibra  •  26 Mai 2017, 11:57

Sunteti ridicoli.!0.000 euro,suma scandaloasa? dar cat platesc cei care s-au imbogatit la noi din banii statului pe o sampanie in cluburi ,ce fel de sume sunt?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează