INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCOȚIA

FOTO Tragedie în Scoția! Autocarul suporterilor lui Rangers s-a răsturnat » Bilanțul accidentului

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 octombrie 2016 20:06

Treizeci și șase de fani ai lui Glasgow Rangers care făceau deplasarea către meciul din campionat al echipei favorite au fost implicați într-un grav accident rutier, autocarul în care se aflau răsturnându-se în drumul către stadion.

Conform primelor informații, 18 dintre ei au fost transportați la spital, iar Daily Mail scrie că un suporter ar fi decedat ulterior. 

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 14, în Ayrshire.

Mai multe ambulanțe și mașini de pompieri s-au deplasat la locul accidentului, ulterior făcându-și apariția și un elicopter, în cazul în care starea de sănătate a vreunei victime ar fi necesitat transportul aerian.

Suporterii urmau să asiste la partida pe care Glasgow Rangers a câștigat-o azi pe terern propriu împotriva lui Partick FC, scor 2-0.

(Remus Dinu)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
spion_kop
spion_kop  •  01 Octombrie 2016, 22:04
Postat de haudinamo pe 01 Octombrie 2016, 21:52

Astia sunt aia catolici sau aia unionisti, ca mereu ii incurc!

unionisti in purul sens al cuvintului sunt altii, incurci continentele si epocile monșer, Teddy Bears sunt protestanti, The Hoops sunt catolici ... unionismul in Scotia tine in mare parte de protestanti si nu este practic unionism :-))

haudinamo
haudinamo  •  01 Octombrie 2016, 21:52

Astia sunt aia catolici sau aia unionisti, ca mereu ii incurc!

inginerul_reloaded
inginerul_reloaded  •  01 Octombrie 2016, 21:09

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează