INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

FOTO + VIDEO Continuă sezonul slab al lui Manchester City » Echipa lui Guardiola, doar egal pe terenul lui Middlesbrough

FOTO: Reuters +4   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 aprilie 2017 18:03

Manchester City a înregistrat astăzi un nou pas greșit în Premier League, ratând victoria care să o trimită pe locul trei. 

Echipa lui Guardiola a încheiat la egalitate, scor 2-2, partida disputată pe terenul lui Middlesbrough, formație aproape retrogradată în Championship. 

Alvaro Negredo a deschis scorul pentru gazde în minutul 38, învingându-și fosta echipă cu un șut de toată frumusețea din interiorul careului.

Aguero a egalat pentru City în minutul 69, în urma unui penalty îndelung contestat de jucătorii lui Boro.

Chambers a dus-o din nou pe Middlesbrough în avantaj, în urma reușitei din minutul 77, venită după o fază confuză petrecută în careul "cetățenilor".

Gabriel Jesus a salvat-o pe Manchester Ciy, egalând cu capul în minutul 85, după o centrare perfectă a lui Aguero.

VIDEO cu golurile partidei

În urma acestui rezultat de egalitate, Manchester City se situează pe locul patru, cu 66 de puncte, la egalitate cu Liverpool, ocupanta locului trei, și cu un punct mai mult decât United, care se află pe cinci.

De partea cealaltă, Middlesbrough se află pe locul 19, cu 28 de puncte, și șanse din ce în ce mai mici de a evita retrogradarea.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
haudinamo
haudinamo  •  30 Aprilie 2017, 20:31

Au nevoie de un antrenor mai bun

Vezi toate comentariile (1)
Comentează