INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DINAMO KIEV - ŞAHTIOR

FOTO + VIDEO Coregrafie specială pentru derby-ul Ucrainei » "Situaţia e dubioasă rău"

foto: twitter.com
foto: twitter.com

Articol de GSP - Publicat joi, 17 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 17 aprilie 2014 10:41

Aseară a avut loc derby-ul Dinamo Kiev - Şahtior Doneţk, unul extrem de important pentru lupta la titlu în Ucraina. Trupa lui Mircea Lucescu a cîştigat fără probleme, scor 2-0, dar partida a adus în prim-plan un alt subiect de actualitate.

Situaţia conflictuală dintre Rusia şi Ucraina i-a determinat pe protestatarii pro-Rusia din Doneţk să ceară trecerea la vecini, iar fanii lui Dinamo Kiev au avut o coregrafie specială pentru acest meci, cu steagul Ucrainei format din cartonaşe pe toată tribuna a doua a stadionului.

VIDEO cu golurile din meci

Marica explică haosul din Ucraina pentru Gazeta Sporturilor
Ciprian Marica a acordat un interviu în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor în care a explicat că vorbeşte des cu fostul său coleg de la Şahtior, Dario Srna.

Acesta îl ţine la curent cu situaţia din Doneţk şi posibilitatea ca regiunea să ajungă la ruşi. "Treaba e dubioasă. Erau nişte fabrici, vreo 4-5, care exportau tot spre Rusia. De cînd cu problemele, au oprit toată producţia şi oamenii au rămas pe străzi. Au ieşit să protesteze zeci de mii de persoane. Dacă se întîmplă asta, Ucraina nu mai rezistă. Dacă regiunea Doneţk merge de partea Rusiei, ucrainenii nu mai fac nimic. 60% din economia ţării era Donbassul. Eu sper doar să nu înceapă un război civil!".

Interviul cu atacantul echipei naţionale poate fi găsit şi pe platforma Gazeta Digitală!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
plischi
plischi  •  18 Aprilie 2014, 06:52

niciodata parca planeta n-a fost mai la-ndemana unor oameni atat de marunti in fapte si de interesati de nici ei nu stiu ce. rusia are atata nevoie de ESTUL ucrainei cata nevoie are UE de RESTUL ei. astia isi mai imagineaza in secolul XXI razboaie pe suprafete castigate sau pierdute?!

spivak
spivak  •  17 Aprilie 2014, 13:44

Au vrut UE, au mUE. Să le fie de bine.

neuer1606
neuer1606  •  17 Aprilie 2014, 12:21
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Poate se supară China si vrea si ea Siberia, după modelul Transnistria, Osetia, Crimeea

Vezi toate comentariile (14)
Comentează