INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

FOTO + VIDEO Dembele a surprins asistența la semnarea actelor cu Barcelona

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de - Publicat marti, 29 august 2017 14:52

Ousmane încă n-a avut ocazia să-și demonstreze calitățile la Barcelona. Dar a uimit prin ușurința cu care-și folosește toate patru membrele. La încheierea contractului cu catalanii, atacantul de 20 de ani a folosit când mâna dreaptă, când pe cea stângă, funcție de cum i s-au dat actele la semnat!

Pe teren, francezul se descurcă la fel de bine cu ambele picioare. La un moment dat, când era la Rennes, a fost întrebat de un jurnalist care e cel de bază. La care el a stat un pic pe gânduri și a răspuns "stângul".

Iar când i s-a reamintit că de regulă înscrie cu dreptul, a insistat: "Sunt mai degrabă de picior stâng". Ziaristul nu s-a lăsat și i-a cerut să explice de ce execută penalty-urile cu dreptul. "Pentru că trag mai bine cu piciorul drept", i-a răspuns, calm, Dembélé

 

La prezentarea de pe Camp Nou, Dembele a stârnit însă hohote de râs. Încercările acestuia de a jongla cu mingea s-au dovedit a fi adevărate fail-uri.

 

"Cifrele transferului nu-mi creează niciun fel de emoții. Piața a luat-o un pic razna. Nu sunt Neymar și n-am venit să-l înlocuiesc. Vreau să învăț de la Messi"
Ousmane Dembélé, atacant Barcelona

148.000.000 € o costă pe Barcelona transferul lui Dembélé de la Dortmund

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează