INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NANTES - PSG 0-1

FOTO + VIDEO Fază halucinantă în Franța: arbitrul i-a dat peste picioare unui jucător, apoi l-a eliminat!

FOTO: Captură +1   FOTO
FOTO: Captură

Articol de GSP - Publicat luni, 15 ianuarie 2018 01:05

O fază de-a dreptul halucinantă a avut loc duminică seara în Franța, în timpul meciului câștigat de PSG pe terenul lui Nantes, scor 1-0. 

În prelungirile partidei, PSG a scăpat pe un contraatac periculos. Aflat în sprint, Diego Carlos, fundașul celor de la Nantes l-a doborât aparent accidental pe Tony Chapron, arbitrul partidei.

Reacția "centralului" a fost una șocantă: s-a ridicat în viteză și l-a lovit peste picioare pe fundașul brazilian al "canarilor" pentru ca mai apoi să-i acorde al doilea galben și să-l elimine. 

Diego Carlos a încercat în zadar să-i explice lui Chapron că gestul său a fost unul involuntar,  dar arbitrul a rămas impasibil și l-a trimis la cabine pe apărătorul lui Nantes. 

În final, PSG a câștigat duelul cu echipa lui Tătărușanu și Ranieri cu 1-0 după golul lui Di Maria din minutul 12. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  15 Ianuarie 2018, 10:01

Să-ți mai fie milă de arbitri! Își merită câte unii chelfaneala cu vârf și îndesat. Jucătorul ar trebui să-l dea in judecată pe arbitru pentru agresiune.

adyy25
adyy25  •  15 Ianuarie 2018, 09:57

Corect era galben pentru jucator si rosu pentru arbitru, pentru ca a lovit intentionat incercan sa-si faca astfel dreptate. Decizie corecta: rosu pentru central!

risc_mix
risc_mix  •  15 Ianuarie 2018, 09:57

Ce mă bucur când văd golănii și la alții .M--am săturat de sintagma ,,numai în România se poate întâmpla așa ceva”.Ei, uite că se întâmplă și la alții. Ticălosu ăla trebuia eliminat pentru lovire intenționată fără minge

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close