INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NICE - OLYMPIQUE MARSEILLE 2-4

FOTO + VIDEO Meci superb în Ligue 1, cu Balotelli și Payet în prim-plan » Nice și Marseille au oferit un show delicios, câștigat de OM cu 4-2

FOTO: Reuters +10   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 octombrie 2017 23:55

Nice și Marseille au oferit unul dintre cele mai spectaculoase meciuri ale sezonului din Ligue 1, OM impunându-se cu un spectaculos 4-2, deși a fost condusă cu 0-2. 

Împinsă din tribune de o galerie entuziasmantă, Nice a început ca din tun meciul, marcând prin Balotelli, în minutul 4. Italianul a înscris cu capul, în urma unei centrări venite din corner, de la Lees Melou.

Nice și-a majorat avantajul 12 minute mai târziu, prin Jean Seri, care a înscris printr-un șut superb de la 25 de metri.

Ocampos a redus din diferență pentru Marseille în minutul 25, speculând o greșeală din defensiva lui Nice.

Total nesperat, OM a răsturnat scorul înainte de pauză. Mai întâi, Lees Melou a marcat în proprie poartă în minutul 41, pentru ca Ocampos să realizeze "dubla" în minutul 45, după o eroare a goalkeeper-ului Cardinale.

După pauză, Marseille a mai înscris o dată, prin brazilianul Luiz Gustavo, care a interceptat o minge la jumătatea terenului, a avansat curajos spre poarta adversă și a înscris cu un șut de la marginea careului.

Mijlocașul nu a mai fost la fel de norocos patru în minutul 55, când a văzut roșu direct după o intrare extrem de agresivă asupra lui Lees Melou.

Nice a avut ocazia să micșoreze proporțiile scorului, însă atacantul Alassane Plea a ratat un penalty în minutul 82, șutând în veteranul Steve Mandanda. 

Partida "cu de toate" de pe Allianz Riviera s-a terminat în cele din urmă 2-4. Echipa de pe Coasta de Azur a ratat șansa de a urca în clasament, situându-se momentan pe locul 10, cu 10 puncte.

De partea cealaltă, Olympique Marseille a urcat pe 3, cu 16 dpuncte, la egalitate cu Nantes, formația la care evoluează goalkeeper-ul român Ciprian Tătărușanu.

VIDEO cu golurile partidei

Echipele de start:

Nice: Cardinale - Souquet, Dante, Le Marchand, Sarr - Saint-Maximin, Mendy, Seri, Lees Melou - Plea, Balotelli
Antrenor: Lucien Favre

OM: Mandanda - Sakai, Rami, Rolando, Arnavi - Zambo Anguissa, Luiz Gustavo - Thauvin, Payet, Ocampos - N'Jie
Antrenor: Rudi Garcia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează