INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PROMOVARE

FOTO+VIDEO Prezență nouă în prima ligă spaniolă » O echipă a promovat în premieră

Foto: Twitter/Girona FC
Foto: Twitter/Girona FC

Articol de GSP - Publicat luni, 05 iunie 2017 09:48

Girona a încheiat la egalitate meciul disputat pe teren propriu contra celor de la Zaragoza, scor 0-0 și a promovat matematic în prima ligă spaniolă. 

Girona este pe locul al doilea cu o etapă înainte de finalul sezonului și nu mai poate fi depășită de Getafe, ocupanta locului al treilea, care va juca în play-off-ul de promovare.  

Este pentru prima oară în istorie când Girona ajunge pe cea mai importantă scenă a fotbalului spaniol. De bucurie, fanii au invadat terenul la finalul meciului, iar în oraș a fost declanșată o adevărată sărbătoare.

Cealaltă echipă promovată deja în LaLiga este Levante, lider în liga secundă și cu un avans de 14 puncte față de Girona. Mallorca și Elche, două echipe de tradiție din Spania, au retrogradat în Segunda Division, a treia ligă, la finalul acestui sezon.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  05 Iunie 2017, 11:48

O nu ! si-au permis sa invadeze terenul ? un lucru de neconceput opiniie publice in Romania cand vine vorba de Dinamo.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează