INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

FOTO + VIDEO Scene halucinante după derby-ul Franței » Jucătorii s-au bătut la sfârșitul meciului pe teren și în tunelul spre vestiare

FOTO: REUTERS +5   FOTO
FOTO: REUTERS

Articol de - Publicat luni, 19 martie 2018 09:25

Marcelo, fundașul lui Lyon, care ar fi primit un pumn de la Rami, și-a scos tricoul, arătându-l provocator spre fanii marseillezi. S-a format o grămadă deschisă cu fotbaliști și oficiali.

Un meci incandescent OM - OL, cu mulți nervi și dueluri agresive, explodând în final. După ce Depay a înscris golul victoriei, 2-3, în minutul 90, bucurându-se cu sângele șiroindu-i pe față (avea arcada spartă în urma unei ciocniri cap în cap cu Rolando chiar când a trimis mingea în plasă), Rami s-a răzbunat pe Marcelo.

VIDEO cu golurile

Stoperul marseillez și-ar fi lovit adversarul cu pumnul în prelungiri, pe teren, susține L'Équipe. Acesta a fost episodul care a aprins Velodrome.

Rami și Diakhaby, în mijlocul scandalului

Cum s-a încheiat partida, insultele au zburat dintr-o parte în alta. Marcelo, fundașul brazilian al lui Lyon, ca o revanșă la pumnul lui Rami, și-a scos tricoul și l-a arătat provocator, spre fanii gazdelor. În câteva clipe, s-a format o grămadă deschisă la marginea gazonului, cu jucători, oficiali și agenți de securitate.

În centrul incidentelor, același Rami și Diakhaby, dar și cei doi portari, Mandanda și Lopes. Așa au pătruns în tunelul ce duce la vestiare, într-un meleu de lovituri.

"Am greșit lupta"

"Când văd asemenea lucruri, sunt trist, dezamăgit. Nu mai vorbim de fotbal", a protestat Morel, apărătorul lyonez fost la Marseille, în timp ce Mandanda a atras atenția asupra erorii făcute: "Am greșit lupta. Pe teren trebuia să ne batem, în meci, pentru echipă, nu la sfârșit". 

"Jucătorii lui OL și-au permis să ne ia peste picior. A fost o lipsă de respect. Marcelo e jucător profesionist, trebuie să fie un exemplu. Toți vor plăti pentru ce au făcut"
Florian Thauvin, mijlocaș Marseille

"S-a acumulat multă frustrare, eram decepționați. La sfârșit, am explodat, am simțit furie în acea grămadă. Mai ales după ce adversarii și-au bătut joc de noi"
Steve Mandanda, portar Marseille

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
gabryel28
gabryel28  •  19 Martie 2018, 15:26

Gsp dezinformatorilor! Nu s a batut nimeni ci au fost doar cateva discutii verbale! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

red77
red77  •  19 Martie 2018, 13:22

Arabii ăștia de la Lyon au în sânge asta. Și cu St Etienne și la Marseille. Bine ca mai vin rusii în vizita și le dau cu terenul în cap arabilor

Vezi toate comentariile (2)
Comentează